Leerlingen VSO Heuvelrug College blij met nieuwe pannakooi

26 jun 2019

Startschot voor herinrichting schoolplein

Op het schoolplein van VSO Heuvelrug College staat sinds kort een prachtige pannakooi. Het sportveldje is geschonken door serviceclub Kiwanis Zeist Kromme Rijn en Stichting van het Kind. Op vrijdag 21 juni was de officiële opening. Met de komst van de pannakooi trapt het Heuvelrug College de herinrichting van het schoolplein af. In de loop van dit jaar volgen meer veranderingen aan de speelplaats.

Kiwanis Zeist – onderdeel van een wereldwijd netwerk dat zich inzet voor kinderen – zamelt jaarlijks geld in voor goede doelen gericht op kinderen uit de regio. Via samenwerkingspartner Stichting van het Kind kwam de serviceclub al snel met het Heuvelrug College in contact. “Ieder jaar sponsoren wij een aantal goede doelen uit de regio. Omdat dat te realiseren, steken wij natuurlijk zelf ook de handen uit de mouwen” aldus Jeroen Berendsen van serviceclub Kiwanis: “Rond Sinterklaas hebben we duizenden chocoladeletters verkocht. Met een groot gedeelte van de opbrengst hebben we samen met Stichting van het Kind gezocht naar een mooi lokaal project. We zijn dan ook super trots om hier vandaag deze prachtige pannakooi te openen.”

Ook Sander Jansen, sinds 2015 wethouder Sport bij gemeente Zeist, liet weten enthousiast te zijn over de pannakooi: “Als wethouder is het mijn doel om zoveel mogelijk mensen in de gemeente aan het sporten te krijgen. Voorzieningen als deze pannakooi helpen mee om dat te realiseren.” Met een eerste potje pannavoetbal openden leerlingen van de school en de wethouder - niet helemaal gekleed op een sportieve activiteit - de pannakooi. Een pannaclinic van pannakoning Mo Boutaka sloot de dag sportief en leerzaam


Meer informatie over VSO Heuvelrug College?

Neem contact met ons op

roundicon-call

088 - 779 35 11

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

contactformulier